Gradi karijeru

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom showu dobila novu poslovnu priliku i odmah pokazala malo previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Grgurić postala je voditeljica vremenske prognoze, a o vremenskim prilikama i neprilikama gledatelje izvještava iz kreveta.

Hrvatska starleta Iva Grgurić prije nekoliko je mjeseci odnijela pobjedu u srpskom reality showu Zadruga te je dobila nagradu od čak 50.000 eura, a sada je postala voditeljica vremenske prognoze.

Pogledaj i ovo Iva Grgurić - 10 ''Istina je da sam...'' Hrvatica koju srpska publika obožava otkrila što je po zanimanju, ali i zašto je u posljednje vrijeme drastično promijenila izgled!

Nedavno je prihvatila ponudu na jednoj srpskoj televiziji te će u atraktivnim stajlinzima redovito gledatelje izvještavati o temperaturi, a to je odlučila ovoga puta napraviti - iz kreveta.

Pokazala je i više nego što je htjela, a dok je ustajala iz kreveta u uskoj crnoj haljinici, brojni su gledatelji primijetili njezine gaćice, no to starletu nije pokolebalo. Spremno je nastavila pričati o vremenu te je u zamamnom izdanju pokazala svoje vitko tijelo, a sve je dodatno naglasila cipelama na visoku potpeticu.

27-godišnja Iva nakon pobjede u Zadruzi medijima je istaknula kako je odlučila izgraditi karijeru, a ulazak u reality show bio joj je prečica za blistavu budućnost.

Srpski su je mediji povezivali s poduzetnikom iz Bosne i Hercegovine Marinkom Zovkom, ali u Zadruzi se upoznala s Filipom Đukićem te je s njim započela romansu još dok je show trajao.

Na Instagramu ima više od 164 tisuće pratitelja, a s obožavateljima redovito dijeli detalje iz svog života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene