"zajedno odvojeni"

Stanovnici Bostona s prozora zapjevali popularnu pjesmu, snimila ih te pohvalila i kći američkog predsjednika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni mladi koji su u samoizolaciji su sa svojih prozora pjevali, a svi okupljeni su ih snimali, uključujući i kći američkog predsjednika, Ivanku Trump.

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, na svom je profilu na Instagramu objavila snimku iz Bostona na kojoj brojni stanovnici zajedno sa svojih prozora i na ulici pjevaju pjesmu "Lean on me".

Pogledaj i ovo Donald Trump Druga osoba! Trump je pred kamere stao bez pudera koji inače stavlja na lice, internet je pun fora na račun njegova drugačijeg izgleda!

Brojni mladi koji su u samoizolaciji su sa svojih prozora pjevali, a svi okupljeni su ih snimali i pridružili im se, uključujući i kći američkog predsjednika. "Jedni za druge u Bostonu", napisala je te podijelila video uz oznaku "zajedno odvojeni".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boston leaning on each other #TogetherApart ❤️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ivanka je prije nekoliko dana objavila kako se testirala te je nalaz pokazao kako nije pozitivna na koronavirus. Kći američkog predsjednika vratila se na posao u Bijelu kuću nakon što je nekoliko dana bila kod kuće u samoizolaciji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Potres Darijo Srna kilometrima udaljen, ali srcem ne: Njegova poruka odjeknula među fanovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene