bez zaštitne opreme

Srpski pjevač zaražen koronavirusom pobjegao iz bolnice, policija odmah krenula u potragu za njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, u ponedjeljak je pobjegao iz bolnice u kojoj je bio jer je zaražen koronavirusom.

Srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, pobjegao je u ponedjeljak popodne iz bolnice "Arena". Blic piše kako je Mećava u bolnici bio jer je pozitivan na koronavirus, a pobjegao je bez zaštitne opreme. Policija je odmah pokrenula potragu za njim.

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Još u nedjelju izvijestio je javnost o svojoj situaciji te je istaknuo kako je posljednjih nekoliko dana dosta bolje. "Ovo mi je dvanaesti dan u bolnici, ali ovo do sada nisam doživio. Mislio sam prvo da me uhvatio propuh pa je krenula temperatura koja je rasla i do 39,5", ispričao je za tamošnje medije pjevač koji se oglasio prije tri dana i na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozz Svima ma gde god bili❤.. Tacno je...pozitivan sam😥....Ali borim💪 se svom snagom da budem jaci od tog zla🤮.....Hvala svima na podrsci.❤...CUVAJTE SE ....ovo zlo ce trajati😡Ⓜ️Ⓜ️

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

"Pozdrav svima gdje god bili. Točno je... Pozitivan sam. Ali borim se svom snagom da budem jači od tog zla. Hvala svima na podršci. Čuvajte se, ovo zlo će trajati", napisao je Mećava u opisu videa koji je objavio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene