Privatne i delikatne stvari

Evo što menadžer kaže na Severininu navodnu trudnoću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Menadžer Severine Kojić tvrdi da pjevačica nije potvrdila u intervjuu da je trudna. Dodaje, to su privatne i delikatne stvari za koje treba imati razumijevanja.

Bombastična naslovnica srpskog magazina tvrdi kako je Severina u trećem mjesecu trudnoće. Tvrde kako će Igor i Severina postati roditelji. Severina je, naime, za Hello dala intervju u kojem je progovorila o majčinstvu, braku, poslu... Ipak, tvrdi njen menadžer Tomica Petrović za Dnevnik.hr kako trudnoću nije potvrdila. "Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari, i imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme, sigurno ćete doznati", obećava Petrović.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Inače, Severina i Igor u sretnom su braku od 2015. godine, a otad se često znalo šuškati kako očekuju prinovu. I zaista, bila bi to kruna lijepe ljubavne priče. Severina je već majka petogodišnjeg dječaka, a sigurno bi i njemu sjajno sjelo malo društvo. Sreća na obiteljskom planu upotpunjena je onom poslovnom. Severina ima novi singl, uskoro će nastupati u mjuziklu "Naša bila štorija", a nedavno je objavila i uspješnu baladu "Kao". Nezaustavljiva Seve.

 

Canal Grande Grande Amore #church #santamariadellasalute #venice #italy #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene