Ona im je i favorit

Atraktivne srpske predstavnice na Eurosongu zapjevale Albinin "Tick-Tock", poslušajte kako zvuči u njihovoj izvedbi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članice srpske grupe Hurricane u novom intervjuu za eurosong.hr izdvojile su našu Albinu kao favorita na ovogodišnjem Eurosongu, a zapjevale su i njezinu pjesmu.

Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati popularna ženska grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Cure koje su osvojile regiju velikim hitom "Favorito" u Rotterdamu će u drugom polufinalu braniti boje svoje zemlje pjesmom "Loco Loco", a kladionice im predviđaju plasman u veliku završnicu natjecanja 22. svibnja.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Urnebesni komentari Na kojeg vas stripovskog junaka podsjeća ova muževna Albina? Neki su primijetili i sličnost s likom iz "Gospodara prstenova"!

Popularne pjevačice popričale su za hrvatski eurovizijski portal eurosong.hr za vrijeme stanke od iscrpnih koreografskih proba te otkrile kako će izgledati njihov nastup na Eurosongu, kako teku pripreme i u čemu je tajna njihova uspjeha.

Tijekom razgovora izdvojile su upravo hrvatsku predstavnicu Albinu kao svog favorita, a čuli smo i kako pjesma "Tick-Tock" zvuči u njihovoj izvedbi. Od hrvatskih predstavnika iz prošlosti izdvojile su Doris Dragović i njenu "Mariju Magdalenu" te nastup Jacquesa Houdeka na Eurosongu 2017. godine.

Što su još otkrile u razgovoru saznajte u videu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene