deset godina veze

Srpska premijerka čuva privatni život daleko od javnosti, no lijepu partnericu izvela je na premijeru filma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska premijerka i njezina partnerica rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no njihova veza nije tajna.

Srpska premijerka Ana Brnabić i njezina partnerica Milica Đurić rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a fotografirali su ih zajedno na beogradskoj premijeri filma "Hotel Beograd" u utorak navečer.

Pogledaj i ovo Ana Brnabić (Foto: Pixell) Pokazala i privatne fotke Premijerka Srbije prvi put progovorila o partnerici Milici i njihovu sinčiću: "Ona mi kupuje odjeću i stroži je roditelj od mene"

Mediji diljem regije raspisali su se prošle godine o tome da premijerka i njezina partnerica čekaju dijete nakon što se Milica Đurić podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji. Ana i Milica postale su majke, porod je prošao u redu, a skupa odgajaju sinčića Igora.

Srpska premijerka i njezina partnerica u vezi su već deset godina, a ranije se pisalo kako su se navodno upoznale preko zajedničke prijateljice u jednom gej klubu. Unatoč tome što su već duže vrijeme zajedno, u javnosti su se skupa pojavile tek prije tri godine na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu.

Njihova veza nije tajna, no svoju privatnost čuvaju od očiju javnosti koliko god mogu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene