Neopisiva bol

Potresna fotografija s komemoracije: Jelena Karleuša neutješna je zbog smrti majke Divne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je u nedjelju, a pjevačica je neutješna.

Jelena Karleuša neutješna je zbog smrti majke Divne, koja je preminula u nedjelju u 61. godini nakon borbe s teškom bolesti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

U prostorijama Radio Beograda za Divnu je u srijedu održana komemoracija, a na licima pjevačice i njezina supruga Duška Tošića vidljiva je neopisiva bol, piše srpski Blic. 

Duško je uz Jelenu cijelo vrijeme, pridržava je, a na komemoraciji njezinu ruku nije ispuštao iz svoje. Pjevačici je neizmjerno teško, a tuga ju je toliko shrvala da ne može ni pričati. Na komemoraciji je samo mirno sjedila i cijelo vrijeme gledala u pod. 

Srpski mediji također pišu da je Karleuša donijela odluku da poslije svega što joj se izdogađalo na neko vrijeme ode iz Srbije pa će se tako sa suprugom Duškom zaputiti u Kinu, gdje on trenutačno živi jer igra za njihov nogometni klub. Otkako je saznala da joj je majka preminula, Jelena nije izlazila iz svog doma na Dedinju.

Jelena je vijest o smrti majke saznala nakon što se vratila iz Austrije, gdje je imala koncert tijekom vikenda.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Özcan Deniz, Feyza Aktan (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz, glumac turske serije Istanbulska navjesta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ozcan Deniz (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Celebrity Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) +16 Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Celebrity Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene