BEZOBRAZNO ZGODNE

Sportašice koje pronose slavu Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetne Olimpijske igre su počele i spremni smo za navijanje i uživanje u odličnoj atmosferi,

Na Olimpijskim igrama u Londonu naši su olimpijci osvojili rekordna tri zlata, jedno srebro i dvije bronce, a svi se nadaju kako bi Olimpijske igre u Riju mogle biti uspješnije od onih prije četiri godine. U 18 sportova u kojima će Hrvati nastupati, ima dosta kandidata za medalje, ali i za onu za najljepšu sportašicu koju je na prošlim Olimpijskim igrama odnijela Antonia Mišura. Iako su sve naše sportašice talentirane i ambiciozne, mi smo teške muke ipak uspjeli odabrati neke od njih (bez namjere da ikoga uvrijedimo što se nije našao na našem popisu).

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

Veliki favorit za zlatnu medalju je naša najbolja sportašica Sandra Perković koja brani naslov u disku. Osim što je uspješna u sportu, Sandra je pokazala kako se jednako dobro može naći i u u saborskim klupama. Pozornost mami zanimljiv i jednostavnim modnim kombinacijama kako u Saboru, tako i na društvenim događanjima.

U skoku u vis računamo na našu prelijepu Blanku Vlašić koja plijeni pažnju kako na terenu tako i izvan njega. Svojim izgledom često je možemo naći na listama najljepših Hrvatica.

 

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

 

 

#playingitcool

A photo posted by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Tu je i njezina dvadesetšestogodišnja nasljednica Ana Šimić. Najznačajniji rezultat u karijeri joj je zlatna medalja na Mediteranskim igrama.

 

A photo posted by ana simic (@simicka14) on

Dubrovčanka Ana Konjuh ima tek 19 godina, a ima zavidne uspjehe u teniskoj karijeri. Zgodna tenisačica proglašena je i najvećom ženskom sportskom nadom, izgledom također osvaja.

 

A photo posted by @anakonjuh on

Šećer na kraju su zgodne sestre Zaninović. Splićanke su potpuno predane sportskoj karijeri, ali nađu vremena i za svoj društveni život. Ljepotice tako plijene pažnju gdje god se pojave. Lucija i Ana Zaninović najavile su da im je cilj na OI Riju 2016. osvojiti medalje i ući povijest. Cure, želimo vam puno sreće.
 

 

We miss this...jos malo pa kuci #Croatia #hvarisland #homesweethome #jedvacekamo

A photo posted by Lucija & Ana Zaninović (@lucijanazaninovic) on

 

A photo posted by Lucija & Ana Zaninović (@lucijanazaninovic) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene