Jole glavna zvijezda

Euforija je već počela: Doček u Splitu stajat će 450.000 kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joško Čagalj Jole glavna je zvijezda novogodišnjeg dočeka u Splitu.

Split je predstavio svoj program za doček Nove godine. U "najluđoj noći" zvijezda će biti Jole, a okupljene će zabavljati i Mjesni odbor te Gustafi.  "Molit ću Boga da bude lijepo vrijeme i da ne bude gripa i prehlade. Splitska je publika ludilo i potrudit ćemo se napraviti vrhunski tulum", kaže Joško Čagalj Jole.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Atraktivna Splićanka Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Tisuće ljudi željnih dobre zabave i provoda doći će ovdje na rivu i dočekati novu 2018. godinu. Cijeli novogodišnji program stajat će 450 tisuća kuna. Organizatori uvjeravaju bit će ovo najbolji doček do sada, a zabava će trajati do jutarnjih sati.

"Ne bih imao ništa protiv da nastupi neka svjetska zvjezda na rivi, ali meni je čast što su upravo mene pozvali. Naravno da ne mogu uvijek svi biti sretni, ali ja ću se truditi da zadovoljim i te", kaže omiljeni splitski pjevač.
Dubrovnik će u Novu godinu uplesati s Dinom Merlinom, grupom Pravila Igre i Songkillersima. Trošak programa dočeka od 30. prosinca do 1. siječnja stajat će oko milijun kuna, kažu u Gradu Dubrovniku.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u našem Dubrovniku. Jedva čekam da vam se predstavim i zajedno uđemo u 2018. godinu", poručio je Merlin u videu koji je osvanuo na YouTubeu.
Grad Rijeka još je u pregovorima s izvođačima koji bi trebali nastupiti za doček. A Osijek i Zagreb uskoro bi trebali objaviti tko će nastupiti u novogodišnjoj noći.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene