Je li moguće?

Španjolski mediji pišu da Fani Stipković ljubi legendarnog nogometaša od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković u španjolskim medijima povezuju s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom, s kojim je bila na finalu Davis Cupa, a skupa su proslavili i Božić.

Naša novinarka Fani Stipković (39), koja godinama živi i radi u Madridu, osvanula je u španjolskim medijima zbog navodne veze s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Nakon rastave od majke svoje dvoje djece, Sonije Ruiz, ljubav se ponovno smiješi legendarnom igraču Real Madrida i španjolske reprezentacije, piše Hola!

Navode kako se radi o spektakularnoj sportskoj novinarki Fani, s kojom bivši nogometaš dijeli strast prema sportu i s kojom je viđen na finalu Davis Cupa, a zajedno su proslavili i Božić. Fani su u španjolskim medijima usporedili i s nizozemskom manekenkom Lorenom Van Heerde.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Stipković inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, no krajem ožujka je za Večernji list priznala da je sretno zaljubljena i da ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Inače, otkako se preselila u Španjolsku, Fani je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +4 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Oni su stvarno par! Kim Kardashian zbog 13 godina mlađeg zavodnika ne skida osmijeh lica, a on je ne ispušta iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene