Samo končić sve drži

Sonja Kovač pokazala svu raskoš svojeg dekoltea u odjevnom predmetu za koji mnogima nije jasno kako se zove ni čemu služi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač često golica maštu pratitelja svojim seksi izdanjima, no mnogi su se složili da je ovo njezin najizazovniji look dosad.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač užarila je atmosferu na Instagramu svojim izazovnim izdanjem.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Objavila je niz fotografija na kojima nosi kratko pletivo koje se kopča samo tankim lančićem i ispod kojeg nije nosila grudnjak, što je svima bilo jasno već na prvi pogled.

"Znam sad ćete me pitati kako se uopće zove ovaj odjevni predmet!? Prodaju ga pod kardigan! Tko bi samo gledao a tko bi ga nosio?" upitala je svoje pratitelje, no malo tko joj je odgovorio, a zaredali su se komentari na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Među prvima je reagirala Ella Dvornik, koja joj je nanizala emotikone vatre.

"Čisti seksepil", "Predivna si", "Wow, ženo", "pravi slatkiš", "Svaka čast za hrabrost", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila ispod objave, a skupila je i preko 17 tisuća lajkova.

Sonja često golica maštu pratitelja svojim seksi izdanjima, no mnogi su se složili da je ovo njezin najprovokativniji look dosad te su joj čestitali na hrabrosti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 3 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) +9 Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene