nije ni slutila

Sonja Kovač u mobitelu zaručnika pronašla fotke koje su je iznenadile: "Dok je još skrivao..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografije koje je pronašla u mobitelu svojeg zaručnika Gorana Mandića, a nastale su prije romantične prosidbe na Maldivima.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač nedavno se zaručila za Gorana Mandića, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima, a dojmovi joj se još sliježu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Baš maštovito! Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Sada je na Instagramu objavila fotografije koje je pronašla u mobitelu zaručnika, a nastale su prije zaruka.

"Evo jedna neobjavljena, što sam pronašla kod Gorana u mobitelu. Uslikao je to jedno jutro još na početku odmora dok sam ja još spavala i dok je on još skrivao prsten", napisala je uz fotke na kojima ona spava, a Goran joj iza leđa u ruci drži zaručnički prsten.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Preslatko", "Ajme predivno", "Ovo zaista ostaje za čitav život", "Gorane čuvaj mobitel", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod objave, a mnoge je zanimalo i jesu li odredili datum vjenčanja, no Sonja o tome mudro šuti.

Par još uvijek uživa na Maldivima, kamo su otputovali povodom 10. godišnjice veze. Sonja je Gorana dugo skrivala od javnosti, a nedavno je prvi put pokazala kako su izgledali na početku veze.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Lice ove ljepotice nikako ne odaje njezine godine, a ovakvu figuru u badiću poželjele bi i upola mlađe žene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene