zelena oaza

Sonja Kovač se pohvalila svojim golemim vrtom usred Zagreba, pogledajte kako je uredila svoj komadić raja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je u siječnju kupila stan u Zagrebu s dečkom Goranom Mandićem, a sada je pokazala kako je uredila svoj golemi vrt.

Bivša glumica i influencerica Sonja Kovač na Instagramu redovito dijeli važne trenutke iz privatnog života sa svojih preko 500 tisuća pratitelja.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Tako se sada pohvalila da je uredila vrt u sklopu stana u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom Goranom Mandićem.

"Jedan veliki smile za naš novi vrt! Radovi su napokon gotovi i u fotkicama možete vidjeti kako je sve ispalo! Baš me zanima kako vam se sviđa? Vrt je velika investicija, ali isplati se imati lijepo uređeni komadić raja! Kako će tek biti predivan na proljeće kada biljčice narastu i propupaju!" napisala je uz fotografije na kojima je pokazala svoju golemu zelenu oazu usred Zagreba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Predivan je", "Opa, sviđa mi se", "Izgleda odlično", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a ni ovaj put nisu izostali ni komplimenti na račun Sonjina izgleda na prvoj fotki.

Sonja se svojim novim vrtom pohvalila i na YouTube-u, a u videu koji je objavila pokazala je i kako je vrt izgledao dok je bio šikara. Najavila je i da na proljeće planira dodatno opremiti vrt namještajem kako bi ona i Goran mogli s društvom uživati u roštilju.

Sonja je ranije na svojem YouTube kanalu objavila i video u kojem je pratitelje provela kroz svoj luksuzni stan od čak 130 kvadrata, a tada je otkrila i da ga je kupila na kredit.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene