''Odlično vam stoji!''

Sonja Kovač nakon dvije godine strastveno ljubila dečka na drugom kraju svijeta: "Kako vrijeme leti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač uživala je neko vrijemena odmoru, a sada se na Instagramu pozdravila s destinacijom koja ju je u potpunosti očarala.

Naša uspješna influencerica Sonja Kovač oprostila se od nezaboravnog odmora u Dubaiju odakle se javljala svojim vjernim pratiteljima na Instagramu i dijelila s njima vruće fotografije u bikinijima.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila jednu od posljednjih fotki s popularne destinacije koju joj je lajkalo više 11 tisuća ljudi, a na kojoj strastveno ljubi svog dečka Gorana Mandića.

"Nakon skoro dvije godine ponovno na dalekom putovanju zajedno! Kako vrijeme leti! Zadnje prije pandemije smo bili Australija, Novi Zeland i Finska. Onda je cijela prošla godina prosla u uređivanju stana i evo nas već u 2022.!'', napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Predivni ste", "Koja slika", "Preslatki ste i želim vam puno sreće i dalje", "Kad se udajes", "Divna fotografija, divan par", "Dubai vam odlično stoji", "Slatki ste", poručili su im pratitelji.

Sonja je nedavno objavila i fotografiju na kojima nosi zanimljivi kupaći kostim koji otkriva više nego što skriva, a kakav bi se malo žena usudilo obući.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene