"Dižeš temperaturu"

Sonja Kovač zaboravila ponijeti haljinu za doček, ali čini se da se dobro snašla, pogledajte što je nabacila na sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač trenutačno boravi u Sloveniji gdje će s dečkom Goranom Mandićem dočekati novu godinu.

Sonja Kovač pohvalila se da će novu godinu dočekati na jezeru Bohinj u susjednoj nam Sloveniji, kamo je otputovala sa svojim dečkom Goranom Mandićem, a čini se da im dobre zabave i smijeha ne nedostaje.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja se na profilu na Instagramu odlučila našaliti na vlastiti račun, a pritom je svojim obožavateljima malo toga ostavila mašti dok pozira omotana samo u bijeli prekrivač, a njezin bujni dekolte nalazi se u prvom planu.

"Zaboravila sam ponijeti haljinu za doček Nove, ali brzo sam se snašla. Evo generalne probe! Kako vam se sviđa? Gdje i s kim ćete vi ispratiti staru i dočekati Novu 2022.?", napisala je Sonja uz golišave fotografije koje je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Legendo", "Bravo", "Prekrasna si", "Svaka čast, usput predivna si", "Tko je vidio u ove zadnje godine uopće u ulagat u doček. Još samo ti fali mašna jedna crvena", "Tko će meni lijekove kupovati ako me srce opali", "Dižeš temperaturu", "Ljepoto predivna si, jednostavno top", Kraljica", zaključili su u komentarima njezini obožavatelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene