"Da se čovjek zamisli"

Sonja Kovač nabacila topli pulover, ali ono što je nosila ispod njega rasplamsalo je maštu, a neke i zabrinulo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću uz bazen pa dobila niz komplimenata na račun ljepote i dobrog izgleda.

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica i glumica Sonja Kovač ugrijala je ove prohladne dane svojim obožavateljima na Instagramu i to najnovijom objavom koju je s njima odlučila podijeliti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira uz bazen dok na sebi ima topli pulover i bijeli badić koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu i malo toga ostavio mašti.

"Probudila sam se na ovom mjestu iz snova. Istra je uvijek dobra ideja! O čemu vi maštate ovih dana?", napisala je Sonja uz objavu, a neki od njezinih pratitelji su se zabrinuli i zapitali kako joj nije hladno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Ajme, šta ti nije zima! Razmišljam kako bi bilo strava da se mogu da katapultirati na neke Maldive, Sejšele, Bora-Boru ili tako nešto", "Atraktivna i zgodna", "Da se čovjek zamisli kad vidi ovakav lijep prizor", "Zašto imam osjećaj da ti je sve kao med slatko", "Wauuu napokon netko da uljepša ovaj tmurni dan. Tvoja ljepota je i ovog puta skrila sunce iza oblaka", "Divna si", "Predivna kao i uvijek", poručili su joj u komentarima.

Sonja je nedavno užarila atmosferu na Instagramu i svojim izazovnim izdanjem, točnije kratkim pletivom koje se kopča samo tankim lančićem i ispod kojeg nije nosila grudnjak, što je svima bilo jasno već na prvi pogled. 

"Znam sad ćete me pitati kako se uopće zove ovaj odjevni predmet!? Prodaju ga pod kardigan! Tko bi samo gledao a tko bi ga nosio?" upitala je bila svoje pratitelje, no malo tko joj je odgovorio, a zaredali su se komentari na račun njezina izgleda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo - 1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo +1 Petar Grašo (FOTO: Instagram) Celebrity Grašo se i sam krenuo šaliti na svoj račun: "Moj sadašnji punac zabranio je djeci da išta rade prije braka, postao je uzorit''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene