Otkriva skoro sve

Seksi badić Sonje Kovač kakav još sigurno niste imali priliku vidjeti, malo bi ga se žena odvažilo staviti na sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je fotografije s odmora u Dubaiju na kojima nosi zanimljivi kupaći kostim koji otkriva više nego što skriva.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač trenutno odmara u Dubaiju odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Njezinih više od pola milijuna pratitelja svaku novu objavu dočekuje s oduševljenjem, a posebno su ih zadivile nove fotke u kupaćem kostimu kakav bi se malo žena usudilo obući.

"Ovog puta vi napišite sto bi trebalo pisati u opisu slike jer ja više ne znam što napisati osim kako je ovo definitivno najljepša plaža u Dubaiju!", napisala je Sonja u opisu fotki na kojima pozira na plaži u crnom badiću s rupama koje otkrivaju puno gole kože, a prizor je potaknuo lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Najbolji kupaći koji sam vidjela", "Wow, Sonja", "Najzgodnija žena", "Prezgodna dama", "Ma pusti plažu, kostim i žena koja ga nosi obaraju s nogu", "Afrodita", redali su se komplimenti uz emitikone vatre i zaljubljene smajliće, a neki su se čak i zabrinuli za njezinu sigurnost te su joj poručili da ovakav kostim iziskuje policijsku pratnju.

Sonja je raspametila svoje pratitelje i fotkama u bikiniju s tangama na kojima je u prvom planu njezina bujna pozadina, zbog kojih su je neki usporedili i s J.Lo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene