Vrući prizori

Sonju Kovač zbog aduta koji obožava isticati uspoređuju s J.Lo, neki su zaključili i da je opasna za muški rod

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je raspametila pratitelje na Instagramu fotografijama s odmora u Dubaiju na kojima pozira u badiću s tangama

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač jedna je brojnih domaćih zvijezda koje su odlučile pobjeći od hladnoće u toplije krajeve.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Ona je kao destinaciju odabrala Dubai, odakle se svakodnevno javlja na svojem Instagramu i objavama izaziva zavist, ali i divljenje pratitelja.

Posebnu pažnju privukla je nizom fotografija na kojima pozira uz bazen, okrenuta leđima kameri, pa se u prvom planu našla njezina pozadina, koju je istaknula u bikiniju s tangama.

"Kako je 2022. počela, bit će najbolja do sada!" pohvalila se Sonja u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda na fotkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Sonja ti si opća opasnost za muški rod", "Kakav pogled", "Goriš", "Prezgodna", "Sonjica je samo jedna", "Hvala ti na ovome", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a iz očitog razloga su pale usporedbe i s Jennifer Lopez.

"J.Lo gleda i kaže kako je Sonja top 2", jedan je od komentara koji se istaknuo, dok su neki na to zaključili kako Sonja na listi najboljih stražnjica zaslužuje prvo mjesto.

Sonja svoj adut često ističe na društvenim mrežama, a još njezinih seksi fotki potražite u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +0 Iva Alilović (Foto: Facebook) Celebrity Legendarni Alilović je 11 godina u braku s atraktivnom Ivom koju rijetko viđamo, a slovi kao najljepša žena sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene