Pa savršeno!

Sonja Kovač pokazala kako je uredila stan od 130 kvadrata u Zagrebu: ''Dobrodošli u najtraženiji video dosad!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač napravila je kompletan obilazak svog stana od 130 kvadrata koji je u siječnju kupila s dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem, kako je otkrila, na kredit.

36-godišnja influencerica Sonja Kovač objavila je video na svom YouTube kanalu u kojem je pokazala kako je uredila stan u Zagrebu koji je u siječnju kupila s dečkom Goranom Mandićem

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

"Dobrodošli napokon u najtraženiji video vlog do sada! Napokon vas vodim u cijeli tour po stanu i vidjet ćete sve prostorije te videa prije i sada nakon uređenja! Ako vas nešto posebno zanima, pišite mi, a možemo napraviti i zaseban tour neke od prostorija koje vas zanimaju!", istaknula je Sonja.

Kovač je pokazala kako je u stanu od 130 kvadrata uredila dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, garderobu, dvije terase, dvije kupaonice, dvorište te radnu sobu koja služi kao i gostinjska soba. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Dugo i sretno živjeli u njemu", "Predivno. Ništa pretrpano, sve na svom mjestu", "Prekrasno, elegantno i profinjeno, snimajte nam sve i sretno vam u životu u njemu", "Sonja, stan blista i predobar je", "Stan je prelijepo uređen i složen", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, influencerica se u isto vrijeme preselila i proslavila devetu godišnjicu veze s dečkom Goranom, a otkrila je i kako je uspjela kupiti stan u Zagrebu. 

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

  1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene