pala je u drugi plan

Sonja Kovač pozirala u seksi haljini s dubokim izrezom, no njezini pratitelji na fotkama su primijetili nešto drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila fotografije na kojima sređana pozira u svojoj novouređenoj kuhinji koja je oduševila njezine pratitelje.

Naša poznata influencerica Sonja Kovač u posljednje vrijeme na Instagramu najčešće dijeli fotografije svojeg novog luksuznog stana u Zagrebu koji je kupila s dečkom Goranom Mandićem u siječnju ove godine.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Nakon što je raspametila pratiteljice svojim golemim ormarom koji je napunila i skupocjenim dizajnerskim komadima, na društvenoj je mreži pokazala i kako je uredila kuhinju.

"Glamurozne večeri kod kuće. Kad se ne mogu srediti za van, onda barem za po kući!" napisala je Sonja uz fotografije na kojima nosi elegantnu haljinu s dubokim dekolteom i seksi izrezom na leđima, a svoje je pratitelje upitala i kako im se sviđaju njezine nove barske stolice za poluotok u kuhinji uz koji je pozirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Najljepša si! I sve oko tebe je predivno", "Sonja, kuhinja ti je prelijepa", "Odlične zavjese", "Dekor je top", pisali su joj pratitelji koje je oduševila njezina novouređena kuhinja, no nisu izostali ni komplimenti na njezin račun.

Sonja se već ranije na društvenoj mreži pohvalila i svojom velikom terasom, a vrata svojeg novog stana otvorila je i na svojem YouTube kanalu, gdje je bilježila i kako je teklo uređenje. U jednom od videa otkrila je i kako su ona i dečko uspjeli priuštiti novi stan u Zagrebu.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Neke je zanimalo i zašto je par, koji je u vezi devet godina, donio odluku o preseljenju. "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo", istaknula je tada Sonja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene