Baš je wow!

Sonja Kovač pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg luksuznog stana, a sve je posebno očarao pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je na Instagramu objavila fotografije svoje uređene terase u novom stanu koji je u Zagrebu kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Naša poznata Influencerica Sonja Kovač nedavno se uselila u luksuzni stan u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Vrata svojeg novog stana najprije je otvorila na svojem YouTube kanalu gdje ga je pokazala dok još nije bio potpuno uređen, a već tada je njezine pratitelje posebno zadivila golema terasa.

Sada je na svojem Instagramu pokazala i kako je uredila terasu, a pozvala je i svoje pratitelje da joj svrate na kavu.

"Otvorenje terase napokon! Tko je blizu neka skokne na kavu! Iako imam i suncobran, još ga nisam raspakirala jer hvatam prvu boju!" napisala je pored dvije fotke na kojima je pozirala na dvosjedu i stolcu, a njezine pratitelje je, uz namještaj, oduševio i pogled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Savršeno", "Baš lijep balkon i pogled", "Uživancija", "Wow, divno", "Lijep pogled, to je negdje podsljemenska zona", "Blistate i vi i garnitura", pisali su joj u komentarima, a fotke su skupile i preko 14 tisuća lajkova.

Sonja je nedavno na svojem YouTube kanalu objasnila i kako su ona i dečko uspjeli priuštiti novi stan u Zagrebu.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Neke je zanimalo i zašto je par, koji je u vezi devet godina, donio odluku o preseljenju. "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo", istaknula je tada Sonja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene