Dobila kaznu

Kći legendarnog glazbenika jurcala u tatinom autu: Policajac ostao imun na njezinu ljepotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie jurila je po Malibuu 130 kilometara na sat, policiji nije prošla nezamijećeno.

Manekenka Sofia Richie (22) inače privlači pozornost golišavim izdanjima i ljubavnim životom, a sada je otkrila javnosti da je nekad voli previše stisnuti gas. 

Pogledaj i ovo showbuzz Viđeni u izlasku Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom

Sofia je jurcala Malibuom u Mercedesu svog tate, pjevača Lionela Richieja, a policajac ju je zaustavio u blizini plaže Zuma. Manekenka je ili negdje žurila ili je ljubiteljica brzine pa je vozila 130 kilometara na sat. Kako se čini, prema fotografijama, policajac je ostao imun na ljepoticu za razliku od mnogih muškaraca i napisao joj je kaznu. 

Inače, osim po tome što je Lionelova kći, Sofia je poznata i kao bivša djevojka Scotta Disicka koji je prije nje bio s Kourtney Kardashian te imaju troje djece. Richie i Disick su prekidali mnogo puta, a konačno raskinuli, kako se čini, u svibnju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

daily greens

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Scott je nedavno viđen s manekenkom Bellom Banos (24) na večeri dok je Sofia ranije uslikana dok se zabavljala na plaži s bivšim dečkom Jadenom Smithom, sinom Willa Smith. Oni su bili skupa još kao tinejdžeri, a šuškalo se da su ponovno u vezi. 

Manekenka je viđena na plaži i s još jednim muškarcem čiji je identitet ostao nepoznat. No svejedno se naljutila na Disicka i maknula ga s Instagrama kada je fotografiran s Bellom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marina Orsag Celebrity Naša najpoznatija komičarka hvali novu djevojku: "Jedna je od najljepših žena koje sam vidjela"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene