veseli vikend

Ispija koktele i druži se s prijateljima na plaži, veza s problematičnim bivšim sada joj nije prioritet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie i Scott Disick navodno su se pomirili nakon prekida u svibnju ove godine, no trenutačno im prioritet nije njihova veza.

Manekenka Sofia Richie ovaj je vikend odlučila provesti u društvu prijatelja, s kojima su je fotografi uhvatili dok se zabavljala na plaži u Malibuu. 21-godišnja Sofia u bijelom je bikiniju pokazala isklesanu figuru dok je igrala tenis i ispijala koktele.

Pogledaj i ovo showbuzz glavna zvijezda na plaži! Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

Posljednjih tjedana svjetski mediji su nagađali da se ponovno pomirila sa Scottom Disickom, no izgleda da su vezu ipak stavili na pauzu. 37-godišnji Scott, koji je zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" , posljednjih se dana fokusira na svoju obitelj te sve više vremena provodi s bivšom suprugom Kourtney Kardashian, s kojom ima troje djece.

Veza im trenutačno nije prioritet, ali često se druže te idu polako. Sofia i Scott inače su počeli vezu u jesen 2017. godine, dvije godine nakon što se on razveo od reality zvijezde Kourtney Kardashian.Poznati su po tome da prekidaju pa se mire, no to im očito ne smeta s obzirom na to da uvijek pronađu put jedno do drugoga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Glazbeni mogul pao s bicikla i ozlijedio leđa, hitno su ga prevezli u bolnicu gdje čeka operaciju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene