jako dobra genetika!

Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević pokazala je ravni trbuh, a ranije je objasnila da je trudničke kilograme izgubila zahvaljujući genetici i da je to stvarno čudo.

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) voli dijeliti svoje atraktivne fotografije, a često ju optužuju da ih fotošopira. 

Pogledaj i ovo showbuzz optužili ju za samopromociju Srpsku ljepoticu napali zbog fotografije sa sinom kojeg je dobila s nogometašem Real Madrida: "Meni je ovo previše"

Sofija je ovog puta pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju bez šminke i objavila je svoje slike na Instagram storyju. Vidi se da je na masaži, a snimila je i svoj trbuh pet mjeseci nakon što je rodila sina Alekseja. 

Milošević, koja je zaručena za nogometaša Real Madrida Luku Jovića (23), svojedobno je objasnila da svoju težinu može zahvaliti genetici. "Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika, ne znam, ali ima i napornih treninga i ishrane, tako da je sve zajedno", rekla je u intervjuu za srpske medije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Inače, Sofija je prošlog mjeseca objavila fotografiju s Aleksejem na kojoj ga doji i pritom mu je emotikonom zaklonila lice, kao i sebi dojku. Ipak, njezin je potez zasmetao nekima, iako su mnoge poznate dame već ranije poticale da se dojenje čini u javnosti jer je to normalna, prirodna aktivnost.

Sofiju na Instagramu prati 562.000 ljudi, a često se suočava s kritikama na svoj račun, no svojim objavama pokazuje da ne mari za to. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene