Predivna i ponosna

Srpska ljepotica i nogometaš Reala postali roditelji, objavila sliku iz rodilišta pa joj poručili da nikad nije bila ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofija Milošević i Luka Jović postali su roditelji dječaka Alekseja.

Popularna srpska manekenka Sofija Milošević i nogometaš Real Madrida Luka Jović postali su roditelji sina Alekseja, a sretnu su vijest podijeli na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

Ponosna mama Sofija na Instagramu je objavila fotografiju iz rodilišta u Madridu na kojoj pozira s tek rođenim sinom i posvetila mu dirljive riječi.

"Najljepši poklon koji ti život može dati. Dobro došao na svijet moj dječače. Hvala svima na lijepim željama", napisala je Sofija uz fotografiju iz bolnice na kojoj je pokazala i prirodno lice bez šminke što inače rijetko čini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

"Aaaaa jedna od mojih najdražih manekenki svih vremena! Bit ćeš najbolja mama", "Predivna majka, uživaj s malenim", "Pa divota", "Neka je sretno", "Uspjela si, čestitam", "Prelijepa Sofi postala mama", "Nikada ljepša nisi bila, uživaj u najljepšoj životnoj ulozi", samo su neke od brojnih čestitaka koje su joj uputili pratitelji.

Sofija i Luka našli su se na naslovnicama brojnih medija kada je on zrakoplovom napustio Madrid i karantenu koja je bila na snazi zbog koronavirusa, zbog čega mu je i prijetio zatvor. Uskoro nakon toga se ispostavilo da je to učinio kako bi bio uz trudnu Sofiju koja je u to vrijeme i slavila rođendan.

Par se nedavno i zaručio na otoku Capriju, u vezi su od prošle godine, no u početku su tajili da su zajedno. Sofiji je to prvo dijete, dok Luka ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene