Približava se pedesetoj!

Zaustavlja sve svojom pojavom: Vatrena Kolumbijka zablistala u crvenoj čipki dok je primala nagradu za hit-seriju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara bila je dirnuta kada je osvojila nagradu People's Choice za ulogu u seriji "Moderna obitelj" koja se prije devet mjeseci prestala snimati.

Kolumbijska ljepotica Sofia Vergara bila je dirnuta kada je osvojila nagradu People's Choice za svoju ulogu u popularnoj seriji "Moderna obitelj". 48-godišnja glumica na pozornicu je stigla u crvenoj Dolce & Gabbana čipkastoj haljini u kojoj je pokazala svu svoju raskoš.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

"Ovo je vrlo, vrlo posebna nagrada jer kao što znate, prije devet mjeseci smo zauvijek završili snimanje serije "Moderna obitelj". Tako da je ovo i posljednja nagrada koju ću ikada dobiti za tu seriju, seriju koja je promijenila moj život i moju karijeru", rekla je glumica tijekom svog govora. Dodala je kako je zahvalna što je mogla biti dijelom ekipe popularne serije. "Zaista će mi sve nedostajati. Obožavala sam ta snimanja. To je bilo najbolje razdoblje mog života i zahvalna sam za svaki trenutak koji sam provela tamo", zaključila je Vergara.

Latino ljepotica inače na Instagramu ima preko 20 milijuna pratitelja, s kojima redovito dijeli detalje iz svoga života. Vergari često laskaju za njezin izgled i ističu da ima odlične gene jer uopće ne izgleda kao da se približava 50. godini života. Glumica je, na žalost mnogih muškaraca, od 2015. u braku sa četiri godine mlađim kolegom Joem Manganiellom kojeg žene obožavaju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene