latino ljepotica

Kao od majke rođena: Prisjetila se golišavog snimanja i objavila prizor za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara objavila je fotografije sa snimanja za magazin Vogue i na jednoj je gola u kadi.

Sofia Vergara (48) jako je aktivna na Instagramu što jako veseli njezine obožavatelje, a često se prisjeti prošlosti pa dijeli stare fotografije. 

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Latino ljepotica je ovog puta podijelila slike za snimanja za modni magazin Vogue i oduševila više od 20 milijuna svojih pratitelja. Naime, Sofia je na jednoj potpuno gola i leži na boku u kadi dok joj intimno područje prekriva pjenušava kupka.

"Wow. Ovo je zadivljujuće", "Tako seksi", "Savršena", "Ljepotica", "Rastopila si moje srce", komentirali su. Inače, Vergari često laskaju za njezin izgled i ističu da ima odlične gene jer uopće ne izgleda kao da se približava 50. godini života. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt @vanityfair cover !!❤️❤️❤️ #palmsprings 🌝@annieleibovitz 📸 @sergenormant 💇🏽‍♀️ @michaelsmithinc 🏠 @ctilburymakeup 💄

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Glumica je, na žalost mnogih muškaraca, od 2015. u braku sa četiri godine mlađim kolegom Joem Manganiellom kojeg žene obožavaju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene