bome!

Vatrena ljepotica se fotkom samo u tangama prisjetila kako je prije izgledala, ravnodušne nisu ostale ni poznate kolegice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotke nastale još 90-ih godina, a u prvome planu je njezina bujna pozadina. Nitko od obožavatelja nije ostao ravnodušan na fotke kojima ih je počastila, pa čak ni njezine poznate kolegice.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice, vatrena Sofia Vergara, redovito izaziva oduševljenje među hordom svojih fanova na Instagramu, a malo je reći da je isto učinila i posljednjom objavom. Vergara se prisjetila 90-ih te je objavila fotku na kojoj pozira samo u tangama.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Nije trebalo dugo da dobije preko pola milijuna lajkova, a stotine pratitelja komentirali su joj fotografiju. "Vjerujem da isto izgledaš i danas", "Nevjerojatno", "Predivna si", samo su neki od komentara, a reagirale su i neke poznate dame. "Wow", napisala joj je Heidi Klum. "Vatrena si i dalje", komentirala je Adriana Lima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia je inače prije nekoliko dana proslavila 48. rođendan u svojoj kući na plaži, čiju lokaciju vješto skriva od javnosti. Sa suprugom i obitelji tamo provodi svako ljetovanje, a poznato je samo da se nalazi na otoku.

Vergara je od 2015. u braku s glumcem Joeom Manganiellom (44), a mnogi ih smatraju jednim od najseksi slavnih parova te dok je ona miljenica muškaraca, on je miljenik žena. Sofia iz prvog braka, u koji je ušla sa samo 18 godina, ima sina Manola (29), koji se kao i ona bavi glumom. Kolumbijka se razvela od sinova oca Joea Gonzaleza nakon samo dvije godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene