ne može se odlučiti

Njen 15 godina stariji bivši već ju je zamijenio još mlađom, a ona samo izmijenjuje bogate nasljednike i sićušne bikinije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Ritchie snimljena je na plaži u Miamiju gdje je u sićušnom bikiniju izmijenjivala strastvene poljupce s novim dečkom Gilom Oferom.

Manekenka Sofia Richie (22) utjehu od prekida s 15 godina starijom Scottom Disickom (37) pronašla je u bogatim nasljednicima.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa koliko može "Upecala" je bogatog nasljednika i potvrdila vezu pa pobjegla na odmor, ovoga puta s Mediterana mami poglede svojim izgledom

Nakon što je u studenom prošle godine snimljena na spoju s Matthewom Mortonom (27) čiji je otac Peter osnovao svjetski poznatu franšizu Hard Rock Cafe, sada je uhvaćena u društvu još jednog sina bogatog biznismena.

Sofia je snimljena na plaži u Miamiju s Gilom Oferom čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer koji je 2013. godine bio najbogatiji čovjek u Izraelu, a trenutno je na 394. mjestu Forbesove liste najbogatijih ljudi na svijetu.

Vezu su potvrdili strastvenim poljupcima, a Sofia je mamila poglede i svojim minijaturnim badićem s tangama u kojem je pokazala svoje istrenirano tijelo.

Otkako je prekinula s Disickom, Sofia bira sve manje badiće i ne prestaje mu pokazivati što je izgubio, iako ju je on već zamijenio još mlađom od nje.

A baš poput frajera koje u zadnje vrijeme bira, i ona svoje bogatstvo i slavu može ponajviše zahvaliti svojem ocu Lionelu Ritchieju koji je njoj i njenoj sestri Nicole omogućio i da postanu zvijezde.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Nekad i sad Tetovaže i mišićavi torzo danas su mu zaštitni znak, no sjećate li se kako je Luka izgledao na početku karijere?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene