glavna zvijezda na plaži!

Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie ljubi Elliota Graingea, direktora diskografske kuće 10K Projects, a njegov otac je Lucian Grainge, predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA i Katy Perry.

Sofia Richie (22) posljednjih mjeseci je viđena u društvu različitih muškaraca nakon što je krajem svibnja prošle godine prekinula turbulentnu vezu s 15 godina starijim Scottom Disickom

Pogledaj i ovo Sofia Richie Zaljubljeni! Sofia Richie potpuno se prepustila poljupcima i zagrljajima partnera s kojim planira zajedničku budućnost

Njezin najnoviji dečko je Elliot Grainge (27), direktor 10K Projects, diskografske kuće koja pomaže glazbenicima da pokrenu svoje karijere. Sofia i Elliot su trenutno na odmoru u St. Barthsu, omiljenom mjestu za uživanje bogatih i slavnih. 

Dok se Grainge skrivao od paparazza, Richie je uživala u pozornosti na plaži na kojoj je pozirala prijateljici i kasnije fotografije objavila na Instagramu. Manekenka je plijenila pozornost u narančastobijelom bikiniju koji je uskladila sa sunčanim naočalama i zelenom kapom.

Sofia je u badiću još jednom pokazala svoje savršeno istrenirano tijelo i pločice na trbuhu. Kako pišu strani mediji, njezin dečko Elliot je za njihov odmor iznajmio luksuznu vilu na plaži. 

Prije nego što su započeli vezu, Richie i Grainge su bili dobri prijatelji. "Njihova veza je sve ozbiljnija. Sve su bliskiji i praktički svaki dan provode zajedno", ispričao je izvor. 

Elliot je odrastao u Engleskoj i ljubav prema glazbenoj industriji mu je praktički u krvi. Naime, njegov otac je Lucian Grainge, direktor i predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse i još brojni drugi.

Lucian je dobio počasnu titulu sir od britanskog monarha zbog svog doprinosa glazbi i znanosti. Dobar je prijatelj s glazbenim mogulom Simonom Cowellom s kojim se često družio dok je živio u Engleskoj. 

Prije Elliota, Sofia je snimljena na plaži u Miamiju u veljači u društvu Gila Ofera čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer. On je 2013. godine bio najbogatiji čovjek u Izraelu, a trenutno je na 394. mjestu Forbesove liste najbogatijih ljudi na svijetu.

Vezu su potvrdili strastvenim poljupcima, a Sofia je mamila poglede i svojim minijaturnim badićem s tangama u kojem je pokazala svoje istrenirano tijelo. No čini se da je kratko trajala njihova ljubav. 

U studenom prošle godine Richie je viđena s dečkom,  biznismenom Matthewom Mortonom (27) na Beverly Hillsu. Izgledali su jako prisno, no ne kao ranije nekoliko dana kada su izmjenjivali poljupce tijekom objeda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

"Jako mu se sviđa", rekao je Matthewov prijatelj za američke medije. Morton je poduzetnik poznat kao vlasnik lokala u kojima se prodaju matcha napitci, odnosno razna pića od vrste zelenog čaja u prahu te deserti među kojima su sladoled i krafne.

Matthew potječe iz obitelji koja ima dugu i uspješnu povijest u biznisu. Njegov otac Peter, koji je preminuo 2017., osnovao je svjetski poznatu franšizu Hard Rock Cafe u ranim 80-ima. Riječ je o lokalima koji se nalaze na 185 lokacija diljem svijeta.

Richie je prije toga samovala nakon što je krajem svibnja 2020. konačno završila njena dugogodišnja veza s Disickom s kojim je ranije stalno prekidala.

Scott se brzo oporavio i viđen je s nekoliko manekenki. Zadnja u nizu je kći zvijezde sapunica Lisse Rinne, 19-godišnja Amelia Gray Hamlin koja privlači pozornost javnosti seksi izdanjima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina u novom golišavom izdanju sa zanimljivim rekvizitom objasnila pratiteljima što je za nju neprocjenjivo

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene