sreća na moru

Domaća poduzetnica pokazala zavidnu liniju pa otkrila koje je njezino rajsko mjesto na kojem uživa s partnerom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnica Snježana Mehun i njezin partner, Franz Schillinger, već nekoliko dana odmaraju na Hvaru., a Mehun se o svemu pohvalila i na društvenim mrežama.

Domaća poduzetnica Snježana Mehun (49) sa svojim partnerom, Austrijancem Franzom Schillingerom već danima uživa na Hvaru, a ne skriva koliko im godi provođenje zajedničkog vremena na odmoru.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

49-godišnja Mehun na svom je Instagramu objavila niz fotografija s odmoranna kojima pozira u kupaćim kostimima koji joj stoje kao saliveni. Domaćoj poduzetnici godine ne mogu ništa, a u pauzama od kupanja i sunčanja, Mehun i Franz uživaju na romantičnim večerama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sto Vam je cudno na ovoj fotki? Osim mene koja sam jos uvijek prekrasna! Obozavam kada mi se to kaže! 🙏🏻🙄 Na prvu možda ne vidite ali fali ogradica na provi, krmi i bas zato je ovaj “ljepotan” sexy! Vjezbanje balansa uvijek dobro dodje 🐬💙

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

"Koje je Vaše najdraže mjesto o kojem maštate u kišnin, tmurnim zimskim danima? Gdje bježite u snovima? Pišite mi! Ovo je jedno od mojih rajskih mjesta gdje dovedem sve one koje volim", napisala je Mehun u opisu jedne od fotki.

Schillinger je inače zastupnik i distributer luksuznih plovila te par tako uživa uglavnom na jahti na popularnom hrvatskom turističkom odredištu. Vrijeme izolacije su proveli u Beču, a kada su napokon mjere zbog pandemije koronavirusa popustile, uputili su se na zasluženi odmor.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: AFP) Celebrity Konačno je otkrila zašto se povukla iz svijeta glume nakon blistave 20-godišnje karijere: "Pronašla sam mir"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene