otkrila i gdje su

Snježana Mehun svima dala do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera pa istaknula raskošni dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun i Franz Schillinger trenutačno uživaju u Novalji, a sretni par je ovoga ljeta krstario Jadranom te su posjetili hit-destinacije.

Domaća poduzetnica Snježana Mehun (49) sa svojim partnerom, Austrijancem Franzom Schillingerom, prije nekoliko je dana uživala na Hvaru, a sretni par je nastavio svoje krstarenje Jadranom. Trenutačno uživaju u Novalji. Snježana je na posljednjih fotki na Instagramu otkrila gdje odmaraju, a u dugačkoj čipkastoj haljini je pokazala svoj raskošni dekolte.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"A ovako ja njega gledam... Dress to impress", napisala je Mehun u opisu fotke kojom je dala svima do znanja da je ludo zaljubljena u svog partnera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ovako ja njega gledam ... @franzschillinger Dress to impress @duchess.womenswear (stigao @antuntinbrisar na Pag💪🥂💃🏻❤️)

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Domaćoj poduzetnici godine ne mogu ništa te izgleda besprijekorno, a u pauzama od kupanja i sunčanja, Mehun i Franz uživaju na romantičnim večerama. Schillinger je inače zastupnik i distributer luksuznih plovila te par tako uživa uglavnom na jahti na popularnom hrvatskom turističkom odredištu. Vrijeme izolacije su proveli u Beču, a kada su napokon mjere zbog pandemije koronavirusa popustile, uputili su se na zasluženi odmor.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene