"možda me franz ovakvu voli?"

Snježana Mehun otkrila detalje luksuznog odmora gdje se zaručila pa spremno odgovorila na jednu primjedbu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun pokazala je kako izgledaju vile na Maldivima u kojima je boravila s Franzom Schillingernom, no ona je sama došla u prvi plan.

Snježana Mehun nedavno se zaručila s Franzom Schillingernom, a svojim fotografijama s luksuznog odmora oduševljava pratitelje. 

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

"Ili vam je ipak bolja ova kada nasred vile? Ne, nisam sama na slici, pogledajte pomno sliku 2, tu je on stalno. Franz je zaključio da to imamo doma u Zagrebu, iako su mi se svi čudili na čelu s arhitektom što stavljam jacuzzi nasred kuće?! Dokaz je to da uvijek treba biti dosljedan u svojim idejama makar i najluđe bile, tvoje su! Ovdje smo opet imali sreću u nesreći bez da smo planirali dali su nam obje vile na raspolaganje i na vodi i na otoku! Koja vam je ljepša?", napisala je PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda. 

Ipak, većina se usredotočila na Snježanu koja odlično izgleda u 51. godini. "Ljepotica", "Budiš maštu", "Predivna", "Ovo je san snova", "Mrak", komentirali su. Pažnju je privukla i primjedba pratiteljice na koju je spremno i ljubazno Snježana odgovorila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

"Malo robe preko, bilo bi zanimljivije!", komentirala je. "A draga gospođo, možda vama, no u kadi teško i na toj vrućini baš da se zakopčam. Možda me i Franz voli ovakvu?", napisala je Mehun.
 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene