Visoki prorez

Tri domaće dame pozirale u toaletama, u drugi plan ih stavila izbačena noga Snježane Mehun

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Humanitarna akcija "Korak u život" održana je sinoć u zagrebačkom HNK.

U nedjelju je u centru Zagreba održan 10. humanitarni koncert "Korak u život".

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Humanitarna akcija održana je u hrvatskom narodnom kazalištu, a na njoj su se prikupljala sredstva za stipendiranje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Humanitarnu akciju organizirao je Rotary Club Zagreb Kaptol, a na njoj su sudjelovala neka od najpoznatijih glazbenih imena s estrade, kao što su Franka Batelić, Mia Dimšić, Joško Čagalj Jole, Željko Bebek i Psihomodo pop.

U njihovim su izvedbama uživala i brojna poznata lica iz zagrebačkog društvenog života, a tri dame plijenile su posebnu pozornost svojim pomno biranim toaletama. To su glumica Nela Kocsis, poduzetnica Snježana Mehun i radijska voditeljica Ecija Ivušić koje su rado pozirale zajedno.

Ecija je blistala u dugoj, plavoj toaleti od baršuna, Snježana u onoj sivoj s visokim prorezom, dok se Nela odlučila za kraću ljubičasto-bijelu haljinu s nešto umjerenijim prorezom.

Izbačena noga plavokose poduzetnice skrenula je pažnju s velikih osmijeha na licima ovih poznatih dama, a vama ostavljamo da sami prosudite koja je izgledala najbolje.

Koje su još poznate ličnosti uživale na sinoćnjem koncertu, pogledajte u našoj galeriji. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Screenshot Instagram) +2 Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna voditeljica i jedna od najmoćnijih žena na svijetu suočava se s teškim gubitkom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) +1 Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene