Obožavani glumci

SMRTI KOJE SU VAM PROMAKLE Slavna lica kojih više nema

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odrastali ste uz ove popularne glumce, i dan danas obožavate serije i filmove u kojima su glumili, ali njih više nema.

Nakon što je početkom ove godine preminuo slavni glazbenik Prince u 57. godini života, počelo se postavljati pitanje zašto je toliko slavnih osoba preminulo baš ove 2016. godine. Do sada su nas napustila velika imena poput legendarnog Davida Bowijea, glumca Alana Rickmana, britanske komičarke Victorije Wood, spisateljice Harper Lee i američkog komičara Garryja Shandlinga.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Za smrt ovih velikih imena čuli ste sigurno, no jeste li znali da i ovi veliki umjetnici nisu više s nama?

Richard Harris

Richard Harris je možda najpoznatiji po svojoj ulozi Albusa Dumbledorea u prvim 'Harry Potter' filmovima, ali Harris je bio i priznati pjevač, redatelj, pisac, producent i pisac pjesama. Tijekom svoje karijere osvojio je nagrade poput Grammyja i Zlatnog globusa zahvaljujući svom radu na 15 albuma i preko 70 filmova. Nakon što mu je dijagnosticirana Hodgkinsova bolest, Harris je preminuo 2002. godine u 72. godini života.

James Avery

James Avery nas je godinama uveseljavao i zabavljao u ulozi ujaka Phila u popularnoj seriji 'Princ iz Bel Air-a', ali malo ljudi zna da je glumac bio poznat i po davanju glasa brojnim crtanim likovima. Glumac je 2013. godine išao na operaciju srca te je uslijed komplikacija poslije operacije preminuo u 68. godini života.

Chris Penn

Chris Penn, mlađi brat poznatog Sean Penna, krenuo je bratovim stopama te se probio u Hollywoodu kad je imao samo 12 godina. Iako nikada nije ostvario uspjeh kakav je postigao njegov brat, Chris je glumio u brojnim filmovima. Preminuo je 2006. godine u 40. godini života, a u krvi su mu pronađeni marihuana, valijum i morfij.

Bernie Mac

Bernie Mac je bio jedan od najpoznatijih stand-up komičara, a pojavio se i u brojnim filmovima uključujući 'Charlijevi anđeli' i 'Oceanovih 11'. U posljednjim godinama života poznati komičar je obolio od sarkoidoze koja uvelike utječe na pluća te je 2008. godine u 50. godini života preminuo od komplikacija upale pluća.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene