''VEĆ MI NEDOSTAJEŠ''

ŠOK I TUGA Poznati se opraštaju od Cohena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika tuga zavladala je među njegovim istinskim fanovima.

Vijest o smrti legendarnog kantautora Leonarda Cohena odjeknula je u medijima. Nedugo nakon toga shrvani obožavatelji, prijatelji i kolege počeli su se opraštati od glazbenika putem društvenih medija. Bio je glazbenik čije ćemo izvedbe pamtiti vječno. A zadnju počast glazbenom velikanu koji je u svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri stvorio neke od najvećih hitova, uputila je i Jennifer Hudson i to na jedinstven način. Objavila je svoju izvedbu njegove pjesme ''Hallelujah''.

Pogledaj i ovo showbuzz Beskrajna tuga ODLAZAK VELIKANA Pokopan prije nego je objavljena vijest o njegovoj smrti?

Svoja lijepa sjećanja vezana uz Leonarda na svom Instagramu s obožavateljima je podijelio i glumac Russell Crowe. '''Hvala ti za tihe noći, promišljanja, perspektive, osmijehe i za istinu'', napisao je Crowe.

Da joj Leonard već nedostaje javno je rekla i pjevačica Miley Cyrus. ''Već mi nedostaješ. LC! Volim te. (P.S mislim da ćeš biti vrlo ponosan na ovaj ponedjeljak)''

 

Miss you already LC! Love you always! (PS I think you'll be very proud this Monday... )

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Slavnog glazbenika oplakuje i Bette Midler. ''Preminuo je Leonard Cohen. Utihnuo je još jedan magičan glas'', napisala je na svom Twitteru. 

Vijest o smrti Leonarda Cohena pogodila je i slavnu Miu Farrow. ''Oh,ne! Najbolji od najboljih.Ovo je strašno'', napisala je glumica i svoj profil ''zagušila'' njegovim pjesmama i emotivnim porukama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene