BEZ TRAGA

VELIKA (NE)SREĆA Pokušali su sve zataškati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni celebrity se vole hvaliti fotografijama novih ljubavi, a kada tome dođe kraj skrivaju svaki mogući trag.

Oni su bogati i slavni. Svojom pojavom izazivaju oduševljenje gdje god se pojave, a njihove fotografije i statusi na društvenim mrežama uvelike se prate. Tako ni ne čudi kada celebrity izbrišu neki post ili fotografiju, a za to se odmah sazna.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Upravo to je učinila arijevska ljepotica Taylor Swift. Nakon što je objavljena fotografija Taylor i njezinog novog dečka Toma Hiddlestona, plavokosa Taylor odmah je sa svog Instagram profila izbrisala svaki trag bivšeg dečka Calvina Harrisa. Sve slike su uklonjene.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Isto je učinio i Harris. On je čak otišao korak naprijed, te izbrisao i post o njihovom prekidu.

 

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

Khloe Kardashian je nedavno iskoristila Instagram kako bi objavila post kojim je otkrila malo previše, bar tako smatraju njezini pratitelji. U postu o razdvajanju i o tome kako treba voljeti sebe, mnogi misle kako je tu aludirala na bivšeg Lmara Odoma. Par je svoju vezu na kraju završio razvodom.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Bivši pjevač grupe One Direction, Zayn Malik koji je prekinuo s Perrie Edwards izbrisao je svaki mogući trag o njihovoj vezi. Ipak, taj potez je prva napravila plavkosa ljepotica.

 

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

Trend uklanjana fotki svojih bivših slijedi i Zac Efron koji je dugo skrivao novu djevojku. Nakon što je časopis People potvrdio da je Sami Miro prekinula s Zacom, glumac je odmah izbrisao sve njihove fotografije s Instagrama i prestao ju pratiti na društveni mrežama.

 

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

Iako je prije dvije godine Nick Jonas prekinuo s curom Oliviom Culpo, Nick je također uklonio svaki trag njihove veze. To se ne može reći i za Oliviu koja ih još uvijek 'čuva' na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Nick Jonas (@nickjonas) on

 Možete nas slijediti i na našem Showbuzz Instagram profilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene