BEZ TRAGA

VELIKA (NE)SREĆA Pokušali su sve zataškati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni celebrity se vole hvaliti fotografijama novih ljubavi, a kada tome dođe kraj skrivaju svaki mogući trag.

Oni su bogati i slavni. Svojom pojavom izazivaju oduševljenje gdje god se pojave, a njihove fotografije i statusi na društvenim mrežama uvelike se prate. Tako ni ne čudi kada celebrity izbrišu neki post ili fotografiju, a za to se odmah sazna.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Upravo to je učinila arijevska ljepotica Taylor Swift. Nakon što je objavljena fotografija Taylor i njezinog novog dečka Toma Hiddlestona, plavokosa Taylor odmah je sa svog Instagram profila izbrisala svaki trag bivšeg dečka Calvina Harrisa. Sve slike su uklonjene.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Isto je učinio i Harris. On je čak otišao korak naprijed, te izbrisao i post o njihovom prekidu.

 

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

Khloe Kardashian je nedavno iskoristila Instagram kako bi objavila post kojim je otkrila malo previše, bar tako smatraju njezini pratitelji. U postu o razdvajanju i o tome kako treba voljeti sebe, mnogi misle kako je tu aludirala na bivšeg Lmara Odoma. Par je svoju vezu na kraju završio razvodom.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Bivši pjevač grupe One Direction, Zayn Malik koji je prekinuo s Perrie Edwards izbrisao je svaki mogući trag o njihovoj vezi. Ipak, taj potez je prva napravila plavkosa ljepotica.

 

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

Trend uklanjana fotki svojih bivših slijedi i Zac Efron koji je dugo skrivao novu djevojku. Nakon što je časopis People potvrdio da je Sami Miro prekinula s Zacom, glumac je odmah izbrisao sve njihove fotografije s Instagrama i prestao ju pratiti na društveni mrežama.

 

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

Iako je prije dvije godine Nick Jonas prekinuo s curom Oliviom Culpo, Nick je također uklonio svaki trag njihove veze. To se ne može reći i za Oliviu koja ih još uvijek 'čuva' na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Nick Jonas (@nickjonas) on

 Možete nas slijediti i na našem Showbuzz Instagram profilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene