prijateljica za poželjeti!

Pogledajte kako je Slavko Sobin na prevaru užicao novac i ručak od Ecije Ojdanić, zbog njega je izašla i bez šminke: "Ja ću poludjeti"

Slavko Sobin novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Glumac Slavko Sobin gost je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Pogledaj i ovo showbuzz Tk je najgore prošao? Koji domaći celebrity je doživio najsramotniji životni trenutak? Prisjetili smo se svih urnebesnih priča, konkurencija je stvarno velika!

S voditeljicama Mijom Kovačić i Idom Prester podijelio je neugodnosti iz svojeg života, a odmah na početku videa je gledatelje počastio i pogledom na svoj isklesani torzo.

Sobin je zatim prepričao jednu anegdotu kada je prijatelju pokušavao na Visu srediti smještaj preko Luke Nižetića koji tamo ima restoran, a dok se istovremeno dopisivao s obojicom došlo je do jedne očekivane zabune koja ga je umalo koštala prijateljstva.

Prisjetio se i svojeg sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je pobijedio unatoč tome što je uništio skupi mikrofon i razljutio producenta.

"Napravio sam 'mic drop'", kazao je, a priznao je i kako se kod producenta izvukao tako što je glumio milo dijete.

Pokazao je i da nema pojma o povijesnim činjenicama.

"Dolazim ja na ovaj set i snimam seriju koja je vestern i radnja se događa u 60-ima i odlučim da je moj lik bio u Auschwitzu nakon kojeg je došao tu. Pričam kolegama kako sam ponosan na priču koju sam razradio o svom liku i kaže jedna ženska a dobro, ali trebao bi ti vremeplov", prisjetio se Slavko koji je zatim doznao da je pogriješio cijelo desetljeće.

Uslijedio je izazov u kojem je odlučio nazvati kolegicu Eciju Ojdanić koju je na prevaru natjerao da mu donese novac i ručak, a kako je ona reagirala kada je doznala o čemu se točno radi, te još više toga, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene