NA TRIBINAMA

POPUT 'DJEVOJKE OD MILIJUN DOLARA' Slavica Ecclestone uhvaćena u muškom društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvog dana finala Davisova kupa na tribinama zagrebačke Arene pojavilo se mnoštvo poznatih osoba iz javnog života.

Brojne poznate osobe odlučile su pratiti finale Davis Cupa koji se održava u Areni Zagreb. Hrvatske je tenisače došla bodriti Slavica Ecclestone koja je jednostavno blistala na tribinama. Lijepa 58-godišnjakinja pojavila se u društvu Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora.

Pogledaj i ovo Blanka Kačer i Zlatko Mateša Novopečeni supružnici Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa supruga dotjerani prošetali Stradunom, a fotografe nisu mogli izbjeći

Bivša supruga šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea dugogodišnja je Zlatkova prijateljica. Znaju se gotovo 30 godina. Osim Slavice  i Zlatka, na tribinama su osvanule osobe iz najrazličitijih sektora javnog života.

S tribina je čak navijao i minstar financija Zdravko Marić, a u bodrenju Ive Karlovića fotografi su uspjeli uhvatiti  Janicu Kostelić te Radmira Čačiča.

Praćenju finala Davis Cupa pridružio se i jedan od najboljih nogometaša svih vremena koji je jučer stigao u Hrvatsku. Slavni Maradona u Lijepu našu nije stigao sam. Društvo mu je pravila duplo mlađa djevojka Rocio Olivia.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene