NE DA SE

Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljici Elizabeti II. obitelj je često zadavala glavobolje. Jedan joj unuk bježi iz Velike Britanije, drugi se razvodi, a u medijima su se pojavljivale i golišave fotografije.

Početak godine bio je težak za britansku kraljevsku obitelj, pogotovo za kraljicu Elizabetu II. (93), koja je na čelu monarhije. Poglavaricu Engleske crkve prvo je zatekla vijest da se njezin unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle odriču svojih titula i sele u Kanadu, a sada se i njezin najstariji unuk Peter Phillips (42) razvodi od svoje supruge, Kanađanke Autumn Kelly (41) nakon 12 godina braka.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nema više šanse Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

Elizabeti II. bilo je jako teško posljednjih godina jer je kraljevska obitelj pod povećalom javnosti i nizali su se skandali. Najdugovječnija vladarica, koja je na čelu monarhije 68 godina, suočavala se s brojnim problemima. Njezin unuk princ Harry (35) potvrdio je nagađanja kako je u vezi s glumicom Meghan Markle (38). Zamolio je javnost da prekine sa seksističkim i rasističkim napadima na njegovu djevojku na društvenim mrežama.

Meghan su vrijeđali zbog golišavih fotografija na Instagramu i njezinih uloga, no to nije utjecalo na njezinu vezu s Harryjem. Supružnici su zajedno prisustvovali javnim događanjima i Meghan je odustala od glumačke karijere. Objavili su odluku da će se vjenčati 19. svibnja 2018., a procurile su informacije kako kraljica nije sretna s unukovim odabirom jer je Markle već bila u braku.

Kraljevsku obitelj šokirali su i napadi Meghanina oca Thomasa Marklea, koji je govorio grozote o svojoj kćeri i davao intervjue medijima. Čak je pustio u javnost pismo koje mu je kći napisala, a Meghan je tužila tabloid Daily Mail jer ga je objavio.

Nisu samo Meghan i Harry uzrokovali glavobolje, nego su ju i Kate Middleton (38) i princ William (37) povremeno zabrinjavali. Naime, francuski magazin Closer 2012. objavio je Kateine fotografije u toplesu koje su obišle cijeli svijet. Kraljevski par 2017. dobio je tužbu protiv magazina, koji im je morao isplatiti 118 tisuća dolara odštete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇳🇿 I te rā nei, Ka nui tonu ngā hāpori puta noa  i Aotearoa whānui e aro ana ki Waitangi.  Ko tēnei hararei o te motu  e whakanui ana i te hainatanga o Te Tiriti o Waitangi, e ai ki te nuinga ko te puka i tuapapa ai i tō tātou whenua o Niu Tireni. Today, communities across new New Zealand will be marking Waitangi Day. The national holiday commemorates the signing of the Treaty of Waitangi, widely considered to be the document which founded modern New Zealand. Photo 1: The Queen - wearing the kiwi feather korowai (cloak) given to her for her Coronation in 1953 - in Christchurch in 2002. Photo 2: The Queen (plus assorted corgis and dorgis!) welcomes the All Blacks to Buckingham Palace in 2007. Photo 3: The Queen at the unveiling ceremony for the New Zealand War Memorial in London in 2006. Photo 4: The Queen is greeted by a Guard of Honour as she arrives in Wellington in 2002. Photos: Press Association

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Princ Andrew neugodno je iznenadio kraljicu 2015. kada su procurile tvrdnje Virginije Roberts da je prisiljena na seks s njim kada je imala 17 godina. Uskoro je objavio da se povlači s kraljevskih dužnosti. To nije jedina drama koja je imala veze s njim. Naime, jedan biznismen otkrio je za medije kako je platio oko 500 tisuća funti Sari Ferguson kako bi ga povezala s njezinim tadašnjim mužem Andrewom. 

Princ Harry prije nego što se smirio i upoznao Meghan stalno je nizao skandale. Mediji su 2012. došli do njegovih golišavih fotografija iz Las Vegasa kada je igrao biljar na skidanje s prijateljima. Ranije je uslikan u nacističkoj odori za koju se javno ispričavao govoreći da je bila kostim i da je krivo odabrao.

Princ Harry priznao je kao 17-godišnjak da je probao marihuanu, a zbog toga je proveo jedan dan u centru za odvikavanje u Londonu. Glasnogovornik kraljevske obitelji obavijestio je javnost kako su Elizabetina unuka poslali u posjet klinici kako bi saznao posljedice konzumacije kanabisa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene