mamila poglede

Ide očevim stopama: Kći holivudske legende uživala na plaži i u bijelom topiću pokazala vitko tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sistine Stallone ljeto provodi u društvu prijatelja nakon što je mjesecima bila u karanteni s poznatim tatom, 74-godišnjim Sylvesterom Salloneom, 51-godišnjom majkom Jennifer Flavin te sestrama Sophijom (23) i Scarlet (18).

Ona je kći holivudske legende Sylvestera Stallonea, a već je prije nekoliko godina krenula očevim stopama. 22-godišnju Sistine Rose Stallone fotografi su ovoga tjedna uhvatili na plaži u Malibuu dok je uživala s prijateljima, a mlada glumica pokazala je svoju vitku figuru.

Pogledaj i ovo Sistine i Sophia Stallone (Foto: Instagram) prava je ljepotica! Otac joj se uništio botoksom, ali ona je glavna zvijezda gdje god da se pojavi i jasno je da je izgled naslijedila od majke

Bijeli topić otkrio je njezino tonirano tijelo, a sudeći prema fotografijama, bila je u sjajnom raspoloženju.

Sistine ljeto provodi u društvu prijatelja nakon što je mjesecima bila u karanteni s poznatim tatom, 74-godišnjim Sylvesterom Salloneom, 51-godišnjom majkom Jennifer Flavin te sestrama Sophijom (23) i Scarlet (18).

Sistine se priprema i za povratak na posao, a uskoro bi se trebalo nastaviti snimanje filma "Midnight in the Switchgrass" u kojem Sylvesterova kći glumi uz bok Megan Fox, Bruceu Willisu i Machine Gun Kellyju.

Na velikom platnu mlada je glumica debiritala prošle godine, a njezini roditelji lani su proslavili i 23. godišnjicu braka. Stallone je Sistineinu majku upoznao 1988. godine te su započeli vezu koja je završila 1994. U međuvremenu je ljubio Janice Dickinskon, no kasnije se pomirio s Jennifer nakon što je DNK analizom potvrđeno da on nije otac Janiceine kćeri Savannah.

Sylvester i Jennifer vjenčali su se u svibnju 1997. godnine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene