veliki momci!

Sinovi Britney Spears su odrasli! Pjevačica ih skriva od javnosti, ali njihove najnovije fotke osvanule su na internetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears je dvojicu sinova dobila u braku s Kevinom Federlineom, a dječaci su danas odrasli, no pjevačica ih rijetko pokazuje javnosti.

Fotografije pjevačice Britney Spears koja pozira sa sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom obišle su svijet u nekoliko minuta te su brojni obožavatelji komentirali koliko su njezini dečki odrasli. Na fotografiji objavljenoj na stranici koju vode obožavatelji 39-godišnja Britney stoji u sredini, a pored nje su s obje strane njezini sinovi.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Seana Prestona (15) i Jaydena Jamesa (14) pjevačica je dobila u braku s Kevinom Federlineom, s kojim je bila od 2004. do 2006. godine. Nakon rastave Kevin se vjenčao s Victorijom Prince, s kojom ima dvije kćeri.

Britney ne skriva koliko obožava svoje sinove, no rijetko njihove fotografije objavljuje na internetu. Mnogi tvrde kako je razlog tome činjenica da ne bi htjela da ih paparazzi prate, kao što su to radili njoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean & Jayden Federline (@prestonandjayden)

Sve je opisano i u dokumentarcu "Framing Britney Spears", koji je objavljen prije nekoliko tjedana, a koji je u medijima podigao puno prašine. Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britney", prosvjedima i videima na društvenim mrežama. Pokret je nastao kao posljedica Britneyne legalne bitke s ocem i tvrdnji njezina odvjetnika da se pjevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njezinoj karijeri.

Jamie više ne odlučuje o njezinu privatnom životu, no donosi konačne odluke o njezinim financijama.

Osim bitke s ocem, u dokumentarcu se prikazuje i početak njezine karijere te kako se Britney nosila sa slavom sve ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene