Ostavljena od svih

BORBA ZA ŽIVOT "Od bolova nisam mogla disati!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je šokirana što je u teškim trenucima ostala potpuno sama i odbačena od svih.

Pjevačica Sinead O'Connor na društvenim mrežama otkrila je da je njezino zdravstveno stanje jako loše. Pjevačica je u subotu završila na operaciji tijekom koje joj je slučajno oštećena jetra. Zbog svega je ponovo hospitalizirana, a unatoč teškom zdravstvenom stanju pjevačicu više to što u ovim teškim trenucima nema nikoga uz sebe.

Pogledaj i ovo Sinead O'Connor - 1 strašni su ovi detalji Smrt velike glazbene zvijezde šokirala je svijet, no njezina traumatična životna priča ono je što slama srca: ''Majka me seksualno zlostavljala...''

"Jetra mi je sj***** i ubija me. Od bolova nisam mogla disati. Voljela bih da nisam sama na svijetu. priča mog života. Morala bih vrijediti nešto nakon svih ovih godina i nakon svega što sam od sebe dala. U šoku sam jer sam tako sama", stoji u potresnoj objavi koju je Sinead podijelila na društvenim mrežama.

Pjevačica se godinama bori s ginekološkim problemima, a prošle godine podvrgnula se histeroktomiji. Sonead pati i od bipolarnog poremećaja i depresije, a zbog svog stanja u nekoliko je navrata bila hospitalizirana, piše Daily Mail.

U svibnju ove godine sve je digla na noge nakon što je prijavljen njen nestanak. Pjevačica je ubrzo pronađena, no strah i panika njenih bližnjih bio je sasvim opravdan s obzirom da je prošle godine obitelji ostavila oproštajno pismo u kojem stoji da želi okončati svoj život.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene