vjenčanje desetljeća

Brzo je osvojila Lepu Brenu i njezinu obitelj, a ova atraktivna plavuša udat će se za njezina mlađeg sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Viktor Živojinović rekao je da će na njegovoj svadbi sa Sandrom Miljaković biti 500 gostiju, a raskošni događaj srpski mediji već nazivaju "vjenčanjem desetljeća".

Viktor Živojinovićsin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, planira raskošno vjenčanje sa svojom djevojkom Sandrom Miljaković

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Boba Živojinović Najslađe društvo! Pogledajte tko se pridružio Breni na važnom događaju u Zagrebu, posebno ponosan bio je djed Boba!

22-godišnji Viktor, koji se bavi ugostiteljstvom, nedavno je s četiri godine starijom atraktivnom plavušom proslavio prvu godišnjicu veze, a već su spremni za sljedeći korak. Kako pišu srpski mediji, par će izgovoriti sudbonosno da iduće godine, a taj događaj nazivaju "vjenčanjem desetljeća". 

"Planiramo veliku svadbu s 500 uzvanika. Živojinovića ima puno, moramo pronaći veliki prostor na otvorenom. Nećemo ništa planirati dok se ne smiri situacija s koronavirusom. Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku", ispričao je Viktor za Blic

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🥃

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Ranije je rekao i kako njegova obitelj obožava Sandru i da je bila s njima na odmoru u Monaku. "Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo, vozili stalno", rekao je sin Lepe Brene

Inače, Viktorova buduća supruga rodom je iz sela Budilovina u općini Brus u Srbiji i u Beogradu studira na Filozofskom fakultetu te se bavi šminkanjem. Sandra je dijelila na Instagramu fotografije s ljetovanja s obitelji Živojinović u Monaku, a čini se da je osvojila Lepu Brenu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Hiljade i hiljade godina Ne bi bilo dovoljno Da se opiše Kratki sekund večnosti U kome si me ti poljubila U kome sam te ja poljubio...” Volim te! ❤️ #365daysoflove #aniversary #loveyou

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on

"Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se družile, jedna drugoj lakirale su nokte. Odmor nam je svima baš bio potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku", rekao je Viktor. 

Brenin sin i Sandra otišli su ranije s ljetovanja jer je on trebao otvoriti novi lokal, a on je otkrio i što majka misli o njegovu biznisu. "Kao što su oni meni podrška, tako sam i ja njima. Roditelji nas podržavaju što se tiče toga, nije Brena bila za otvaranje restorana, ali ja to volim, godi mi ugostiteljski posao. Imam još projekata u planu", istaknuo je Viktor i objasnio da je poštovao sve propise zbog koronavirusa tijekom otvaranja. 

Inače, Sandra i Viktor ne objavljuju baš zajedničke fotografije na Instagramu, na kojem njega prati 33.000 ljudi, a nju više od 18.000. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene