očevim stopama

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a sin holivudskog ljepotana odrastao je u pravog zavodnika i ljubi manekenku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jack Depp skriva se od medija koliko može, no fotografi su ga uhvatili u šetnji s djevojkom Camille Jansen.

Sin Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, 18-godišnji Jack, odrastao je u pravog zavodnika, a fotografi su ga uhvatili u šetnji Parizom. Jack koji je rođen kao John Christopher Depp III prošetao je s francuskom manekenkom Camille Jansen.

Pogledaj i ovo showbuzz privukao pažnju Nikad viđen dosad: Sin holivudskog ljepotana pojavio se s curom dvije godine nakon vijesti o teškoj bolesti

Par je bio u ležernom izdanju, a mlada manekenka je istaknula vitku liniju u bijelom topiću ispod kojeg su joj se nazirale bradavice. Depp i Jansen pokušavaju što više sakriti detalje svoje veze, no na društvenim mrežama ponekad ipak ne mogu izdržati te otkriju neku zanimljivost.

Jansen je tako prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotku s Deppom mlađim te mu je čestitala rođendan. I dok je Jack odabrao život daleko od medijske pažnje, njegova 21-godišnja sestra Lily-Rose Depp bacila se u glumačke i manekenske vode.

Johnny Depp je Jacka i Lily-Rose dobio u vezi s Vanessom Paradis, s kojom je bio od 1998. do 2012. godine. Slavni ljepotan je posljednjih mjeseci u centru pažnje zbog suđenja na kojem on i njegova bivša supruga Amber Heard u javnost iznose prljavo rublje svoje veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene