Hodočašće sa suprugom

SIMONA TRUDNA? Fotografije iz Italije potakle sumnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona i Stanislav Mijoković uživaju u Italiji, gdje provode ljetovanje.

Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom ljetovanje provodi u Italiji, gdje su otputovali na hodočašće. Na putovanju su obišli brojne crkve, a sretna Simona brojne fotografije objavila je na svom Facebook profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

'Predivno popodne i predvečer smo proveli kod svete Klare i svetog Franje, inače mojih omiljenih svetaca (moja najdraža duhovna pjesma je Franjo i Klara). Predivan dan, pun milosti i radosti, Bogu hvala. Mužića i mene i naš brak blagoslovila su danas trojica svećenika. Bogu hvala. Sve vas nosim u srcu i sve vaše nakane. Svi ste prikazani i na svetoj misi i u osobnoj molitvi kod svetaca', napisala je Simona uz fotografije iz Italije.

Na fotografijama Simona nosi široku odjeću te je pokrivena šalom pa se čini kao da skriva trudnički trbuh. Čeka li Simona svoje drugo dijete ili samo naginje širokoj odjeći kako bi bila odjevena primjereno za ckrvu? Vrijeme će, u svakom slučaju, pokazati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene