a isto su se i obukle

Simoni i njezinoj sestri koju je nedavno pokazala pridružila se i majka, svi se čude koliko mladoliko izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković blagdane provodi s mužem i djecom, ali i sa sestrom Paulom Trpkovom i majkom Tamarom Trpkovom.

Simona Mijoković nedavno se pohvalila da joj je u Linz stigla sestra Paula Trpkova te im se sada pridružila i njihova majka Tamara Trpkova

Pogledaj i ovo Simona Mijoković U godinu dana! Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

Svi tri su na Facebooku pozirale u jednakim šljokičastim odjevnim kombinacijama u kojima su izgledale odlično, a njihova majka je pokazala koliko je mladolika. 

Inače, Simona se na Božić fotografirala sa sestrom Paulom u crvenom izdanju, a prije nekoliko dana ju je predstavila na Facebooku. "Dragi prijatelji, da vam predstavim svoju sestru. Ovo je moja sestra, ista nas majka rodila (pitali ste me u inboksu). Paula Trpkova rodila se kad sam ja imala 11 godina. Tada sa svom ljubavlju sam ju čuvala, presvlačila pelenice, hranila, šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja Ljubimica. Danas ima 25 godina, a ja 36. I danas smo tu jedna za drugu uvijek. Ona jako voli putovati, trenutačno živi u Londonu, ali ni ovaj virus nije ju spriječio da brzo sjedne u avion i dojuri k nama u Linz. Hvala Ti, Isuse, na daru ove ljubavi i zajedništva. Inače Paula je rođena 8. 6., a ja 10. 6.", napisala je.

"Uvijek tu za tebe i na kraj svijeta ako treba! Tvoja Ljubimica, volim", odgovorila joj je sestra Paula na emotivnu objavu. Simona je ubrzo dobila mnoštvo komplimenata za svoj i sestrin izgled, ali i više od 2000 lajkova.

Neka srce nikad ne prestane voljeti i duša naša , neka se nikad ne prestane radovati. Tada naš put biti će vječno...

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićPetak, 25. prosinca 2020.

"Prekrasna ti je sestra, mila moja. Znam što znači imati sestru, uistinu su dar od Boga. Uživajte u zajedničkim trenucima", "Predivne ste obje", "Kako je lijepo imati sestru", "Lijepe ste i jako je lijepa ta ljubav koja vas veže!", "Lijepi anđeli", komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Simona iz prošlog braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu (14), dok je sa sadašnjim suprugom Stanislavom Mijokovićem (54) s kojim živi u Linzu dobila sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Simona je rodila Zvjezdanu, četvrto dijete u srpnju ove godine, a trudnoću je uspjela sakriti od javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene