Dogovorila se sa suprugom

Više nije mogla! Simona se odlučila na drastičan potez: "Danima sam razmatrala ovu odluku..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković odavno je napravila velike promjene u životu, a sada se odlučila na još jednu. Odluka je to koju će mnogi potpuno razumjeti.

Simona Mijoković već je odavno napravila velike promjene u svom životu. Okrenula se vjeri i predala obiteljskom životu u kojem sretno živi uz supruga Stanislava te kćerkicu Gabrijelu i sina Joshuu. Sada se Simona odlučila na još jedan drastičan potez - i mnogi od vas će je razumjeti!

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

Naime, odlučila je ugastiti Messenger. "Danima sam razmatrala o ovoj odluci i u dogovoru sa suprugom odlučila sam ugasiti Messenger. Svi koji me poznaju ili su se samo jednom dopisivali sa mnom znaju da se uvijek trudim odgovoriti na poruke. Ali... Zaista više ne mogu odgovarati. Zašto? Svaki dan dobijem jako puno poruka", napisala je između ostalog Simona.

Rekla je i kako joj to oduzima zaista puno vremena. "Duhovno me to dosta iscrpi. Moja zajednica, suprug i djeca tu trpe. Zaista od srca sam se dopisivala i od srca davala savjete, evo šesta godina. Mislim da moja obitelj itekako zaslužuje da ima mene sto posto u danu", zaključuje Simona. Dodala je da će se i dalje družiti s prijateljima i obožavateljima na Facebooku, koliko joj obaveze budu dopuštale.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene