Koliko su se promijenili?

Skandalozni život bivšeg domaćeg para nekad je punio stranice medija, a danas im je vjera na prvom mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković i Ante Gotovac nakon raspada braka punog skandala pronašli su sreću u novom načinu života te su ostali u dobrim odnosima.

Bivši bračni par Simona Mijoković (36) i Ante Gotovac (50) nekada su privlačili pozornost gdje god bi se pojavili, a bili su poznati po svom turbulentnom odnosu i životu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Njezina ljubimica Simona se nije dugo javljala, a sad se oglasila i sve iznenadila - predstavila je svoju lijepu sestru!

Pažnju su privukli i prije 12 godina na promociji knjige "Gola istina" Nives Celzijus. Simona je nosila seksi haljinu s dubokim dekolteom, a Ante crnu košulju i kratke traper-hlače koje su bile čest dio njegovih kombinacija. 

Par se vjenčao 16. srpnja 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a njihov brak potrajao je šest godina. Bivši supružnici dobili su i kćer Gabrijelu (14).

Simona i Ante nekad su bili i reality zvijezde i ona je snimila pjesmu "Lova", a danas žive odvojene i potpuno drugačije živote. Simona živi u Austriji,  u braku je sa Stanislavom Mijokovićem te imaju sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, 

Simona je rodila četvrto dijete u srpnju ove godine, a trudnoću je uspjela sakriti od javnosti. 

"Dobro došla, Zvjezdana. Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu. Zato dajem svu hvalu i slavu Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju: 'Cijelim bićem svojim blagoslivljam Vječnoga! Neka slavljeno bude sveto ime tvoje, Gospodine, jer si nam udijelio dragocjeni dar novoga života. Neka tvoj blagoslov bdije nad Zvjezdanom. Ispuni njezin duh mudrošću ljubavlju i milosrđem, neka ti služi u sve dane svojega života i nauči prepoznavati Tvoju veliku ljubav prema njoj. Hvaljen budi zbog povjerenja i prepuštanja Zvjezdane u naše ruke, neka te slave čete anđela i svi narodi. Ljubljeni Isuse, Spasitelju, Otkupitelju, Sine Boga Živoga, Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti i sva slava", napisala je Simona na svom Facebooku uz fotografiju iz bolnice.

Ante živi u srpskom Zemunu i nedavno je prekinuo s manekenkom Medinom Pašić (25) jer nije htio vezu na daljinu, a promijenio je način života i počeo trenirati pa je izgubio 15-ak kilograma. Nakon braka sa Simonom dvaput se ženio i razvodio. Svojedobno je rekao kako mu je nezamislivo da tulumari kao prije te da sada vodi miran život.

Ante i Simona ostali su nakon svega u dobrim odnosima i jedno drugo međusobno hvale. Ona je nekoliko puta rekla da ga smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu jer su se oboje pronašli u vjeri, a Gotovac je 2017. nazočio krštenju njezina sina Joshue i pritom je zaplakao.

Simona, koja je prije 15 godina osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", jednom se prigodom sama osvrnula na društvenim mrežama na sve kroz što je prošla kroz život.

''Bog me je nagradio u svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim životom. Imam ljubljenog muža, koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću... Vjerujem da je sve bilo s nekim razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu, danas ne bih znala kako je živjeti i zahvaljivati u Tvojoj Svjetlosti. Da nisam plakala, ne bih se znala kasnije smijati. Kada god sam padala - Ti si me dizao. Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće. I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo, svjedočit ću Te, Ljubljeni Isuse, za sve što si Učinio u mom životu, za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao", zaključila je Simona tada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene